Wonen

Ganshoek vernieuwt!

Ganshoek wordt nieuw! Dat is goed nieuws voor Lage Zwaluwe en voor alle inwoners. De komende jaren verrijst in stappen een modern gebouw met woningen die helemaal aansluiten bij de wensen van oudere bewoners.

  • Overzicht Ganshoek
  • Voorzijde Ganshoek

Ontmoeten en beleven

Zorg en ondersteuning op maat, van relatief eenvoudig tot intensief. Het is er allemaal mogelijk. Bij Ganshoek komen ook een multifunctionele ontmoetingsruimte en een fraaie belevingstuin.

De exacte invulling van Ganshoek is nog niet helemaal duidelijk. Juist niet. Het is een proces dat we graag samen met bewoners en omwonenden aangaan. Het resultaat mag er hopelijk zijn: extra’s voor de bewoners, hun familie, direct omwonenden en voor heel Lage Zwaluwe. In wonen, zorg en ontmoeten!

40 duurzame appartementen

Het bestaande gebouw van Ganshoek dateert uit 1972 en is toe aan vernieuwing. Van de huidige 34 aanleuningwoningen worden er 15 gesloopt; de andere aanleunwoningen worden grondig opgeknapt. Er komt een gebouw met 40 appartementen en 24 verpleegeenheden voor terug.

Er wordt gebouwd met duurzame materialen en het gebouw wordt voorzien van energiezuinige installaties en zonnepanelen. Met de vernieuwde Ganshoek krijgt Lage Zwaluwe er flink wat geschikte appartementen voor senioren en verpleegplekken bij. Dat is nodig om de vergrijzing goed op te vangen.

Woning zoeken én vinden

Een betaalbare huurwoning zoeken in Ganshoek? Dit gaat heel gemakkelijk via www.surplus.nl.

We bekijken dan samen met u wat we in uw specifieke situatie voor u kunnen betekenen in wonen en in ondersteuning en zorg. Met vragen kunt u natuurlijk altijd bellen met Surplus: 076 208 22 00.